VILLMARKSTUR
DSC01592
DSC01606
DSC01627
DSC01474
DSC01729
DSC01719
DSC01458
DSC01534

VILLMARKSTUR et ekte eventyr


Beskrivelse

Turen starter i Storio, og vi rafter helt ned til Stillelva. Vi rafter gjennom helt utilgjengelige juv, og det er vanlig å se nysgjerrig fjellvåk og fisk som hopper mellom strykene. Strykene er noe større og mer tekniske enn på vår vanlige dagstur, og vi er avskåret fra sivilisasjonen. Den eneste veien ut er nedover elva - akkurat slik vi liker det! Avhengig av vannstand er det noen stryk som ikke kan raftes, så vær forberedt på å måtte gå forbi 1-2 stryk på turen, mens guidene håndterer flåtene forbi. Dette er en opplevelse utenom det vanlige, og du får et unikt innblikk i hva det vil si å forsere en elv - på elvas premisser!  Vi stopper halvveis ned elva og spiser en varm lunsj som vi har tatt med oss i flåtene.


Bilder

En slik opplevelse vil bli enda bedre av å kunne dele den, ikke sant?  Derfor kan du legge til "Bilder" på bestillingssiden for 100 kr. pr. person. Da setter vi på en egen fotograf som foreviger øyeblikkene, og som kun konsentrerer seg om å ta de perfekte bildene av en uforglemmelig opplevelse. Bildene får du tilsendt digitalt (høytoppløselige) etter turen, og disse kan bruke til akkurat det du vil.


Vanskelighetsgrad & sikkerhet

Før vi starter raftingturen på elva går vi igjennom nødvendig sikkerhetsinformasjon, og best mulig padletkenikk. Rafiting er en lag-aktivitet og vi må jobbe sammen for å få flåten til å gå dit hvor guiden vil. Våre guider er profesjonelle guider med stor erfaring fra hele verden, og med særlig utdanning i elveredning. Guiden har også førstehjelpskurs, og godkjent raftingutdanning/relevant erfaring. Elven graderes som middels vanskelig.Annen informasjon

Du får en våtdrakt, neoprensko, redningsvest, hjelm og åre utdelt før turen. Hvis du har særlig store føtter, vær så snill å ta med dine egne joggesko som kan bli våte.


NB! Si ifra om du har skader eller sykdommer som er vesentlige for rafting, slik som f.eks diabetes, astma, epilepsi, skulder/kneskade, ryggplager osv.

Pris & varighet

  • NOK 1900 / person
  • cirka 7 - 8 hrs / hver dag


Bilder

  • NOK 100 / person. Bestill med egen knapp på bestillingssiden!


Aldersgrense

  • 16 years


Du må selv ta med

  • Bikini/badeshorts til å ha på under våtdrakten
  • Ullundertøy/superundertøy hvis det er kaldt
  • Tørt skift til etter turen + håndkle for skifting (vi har ikke dusj, men omkledningsrom)