HELDAGSTUR
DSC02448
DSC00358
DSC02631
DSC02531
DSC00459
DSC00247
DSC02522

HELDAGSTUR noe utenom det vanlige!


Beskrivelse

Dette er en unik tur hvor vi rafter nesten 20 kilometer fra Stillelva til Grane bygdetun - gjennom utilgjengelige juv og spenstige stryk, men også over stilleflytende partier hvor vi har tid og ro til å nyte naturen. Etter å ha forsert Kløvimojuvet, også kjent som "Ragnarokk" på raftingmunne, spiser vi en varm lunsj ved elvebredden, før vi fortsetter turen. Underveis blir det anledning til å svømme både i stilleflytende vann og i små stryk, samt å hoppe fra klipper om man vil.  


Vanskelighetsgrad & sikkerhet

Før vi starter raftingturen på elva går vi igjennom nødvendig sikkerhetsinformasjon, og best mulig padletkenikk. Rafiting er en lag-aktivitet og vi må jobbe sammen for å få flåten til å gå dit hvor guiden vil. Våre guider er profesjonelle guider med stor erfaring fra hele verden, og med særlig utdanning i elveredning. Guiden har også førstehjelpskurs, og godkjent raftingutdanning/relevant erfaring. Elven graderes som middels vanskelig.


Annen informasjon

Du får en våtdrakt, neoprensko, redningsvest, hjelm og åre utdelt før turen. Hvis du har særlig store føtter, vær så snill å ta med dine egne joggesko som kan bli våte.

 

NB! Si ifra om du har skader eller sykdommer som er vesentlige for rafting, slik som f.eks diabetes, astma, epilepsi, skulder/kneskade, ryggplager osv.

Pris & varighet

  • NOK 1450 / person
  • cirka 6 hrs / hver dag


Bilder

  • NOK 100 / person. Bestill med egen knapp på bestillingssiden!


Aldersgrense

  • 16 years


Du må selv ta med

  • Bikini/badeshorts til å ha på under våtdrakten
  • Ullundertøy/superundertøy hvis det er kaldt
  • Tørt skift til etter turen + håndkle for skifting (vi har ikke dusj, men omkledningsrom)