HALVDAGSTUR
RowPro-00814
RowPro-00772
DSC08394
_DSC0470 22
DSC00358
RowPro-00847
RowPro-00827
RowPro-00909

HALVDAGSTUR bli med på vannvittig moro!


Beskrivelse

Austervefsna er en perfekt elv for rafting, med store, morsomme og trygge stryk. Elva renner gjennom utilgjengelige juv som kun kan sees fra raftingflåten, og turen gir anledning til å nyte urørt natur sammen med en god porsjon adrenalin.


Halvdagsturen går på ulike seksjoner av Austervefsna ettersom hvordan vannstanden er, men hver seksjon har sitt unike særpreg! Er det veldig høy vannføring i Austervefsna går turen på Svenningelva, som med mye vann blir en fantastisk raftingelv!


Halvdagsturen, uansett strekke, passer for de som aldri har raftet før, samt for de som har prøvd før. Vi justerer turer og linjevalg etter gruppe og mannskap slik at alle får maksimalt ut av turen. 


Bilder

En slik opplevelse vil bli enda bedre av å kunne dele den, ikke sant?  Derfor kan du legge til "Bilder" på bestillingssiden for 100 kr. pr. person. Da setter vi på en egen fotograf som foreviger øyeblikkene, og som kun konsentrerer seg om å ta de perfekte bildene av en uforglemmelig opplevelse. Bildene får du tilsendt digitalt (høytoppløselige) etter turen, og disse kan bruke til akkurat det du vil.


Vanskelighetsgrad & sikkerhet

Før vi starter raftingturen på elva går vi igjennom nødvendig sikkerhetsinformasjon, og best mulig padletkenikk. Rafiting er en lag-aktivitet og vi må jobbe sammen for å få flåten til å gå dit hvor guiden vil. Våre guider er profesjonelle guider med stor erfaring fra hele verden, og med særlig utdanning i elveredning. Guiden har også førstehjelpskurs, og godkjent raftingutdanning/relevant erfaring. Elven graderes som middels vanskelig.


Aldersgrense

14 år. Har dere barn under 14 år kan dere bli med på vår Familietur!


Annen informasjon

Du får en våtdrakt, neoprensko, redningsvest, hjelm og åre utdelt før turen. Hvis du har særlig store føtter, vær så snill å ta med dine egne joggesko som kan bli våte.


NB! Si ifra om du har skader eller sykdommer som er vesentlige for rafting, slik som f.eks diabetes, astma, epilepsi, skulder/kneskade, ryggplager osv.


Pris & varighet

  • NOK 950 / person
  • cirka 3 timer / hver dag


Bilder

  • NOK 100 / person.  Bestill med egen knapp på bestillingssiden.


Anbefalt aldersgrense

  • 14 år 


Du må selv ta med 

  • Bikini/badeshorts til å ha på under våtdrakten
  • Ullundertøy/superundertøy hvis det er kaldt
  • Tørt skift til etter turen + håndkle for skifting (vi har ikke dusj, men omkledningsrom)