Fra fjell til hav

FRA FJELL TIL HAV

fem dager med eventyrlige opplevelser
Turen

Helgeland er en region som blir stadig mer populær blant norske og utenlandske turister, og særlig fordi typiske destinasjoner som Lofoten og Geiranger til tides føles hektiske og med altfor mange turister. Hos oss har vi fremdeles mye plass, og vår rike kulturhistorie er en flott ramme rundt de mange aktivitetene vi kan tilby. Her drives fremdels reindrift, og naturen er dramatisk fra fjell til hav.


Vi er særlig glad i elvene på indre Helgeland, og vil gjerne vise deg de utrolig flotte strykene på Austervefsna, både fra raftingflåten og elvekajakken. I tillegg kan man padle havkajakk på kysten i fantastiske omgivelser, bli med på fluefiske-turer, flotte fjellturer og sykkel-eventyr. Man kan også få prøve hesteridning, og overnatte i tradisjonelle lavoer og bli kjent med en spennende samisk kultur, og få prøve lokale matsepsialiteter.


Denne turen er designet for at du skal få oppleve høydepunktene i vår region, og bli med på morsomme og trygge aktiviteter i naturen! Du får også innblikk i kulturhistorie og lokale mattradisjoner. Overnattingen er variert og spennende, men alltid komfortabel.


Møtested:

Grane bygdetun påTrofors

Alternativ: Togstasjon på Trofors eller i Mosjøen, eller Mosjøen flyplass.

Pris & tid

NOK 18.500 / person

På forespørsel


Bestillingsinformasjon

mail@rivernorth.no


Inkludert

Aktiviteter

Transport

3 måltider hver dag

Overnatting
RiverNorth AS

Grane Bygdetun

Troforsvegen

8680 Trofors

Norway

FOLLOW US