Familiehelg

FAMILIEHELG

kvalitetstid sammen!
HELGEN

Vår familiehelg har som mål å få dere ut på tur sammen! Helga består av to aktiviteter på lørdag, slik at det blir en full dag med masse gøy, og én aktivitet   på søndag. Vi kommer til å rafte gjennom morsomme bølger og stryk, samt padle kajakk på elva. Når det gjelder kajakker har vi både vanlige elvekajakker av plast, og oppblåsbare kajakker for de som heller vil ha det.  Vi kommer også til å organisere morsomme aktiviteter sammen på land.


Elveseksjonene vi bruker er trygge for barna, men samtidig litt spennende, slik at alle får ha det gøy. Alternative aktiviteter er klippehopping i Troio, samt elvesnorkling fra campen og ned til Fellingfors. Begge disse aktivitetene er avhengig av riktig vannstand. Ta kontakt så skreddersyr vi de aktivitetene dere vil ha!


Overnatting skjer i lavoer i villmarkscampen vår. Du må ta med egne liggerunderlag og varme soveposer. Når det gjelder matlaging kan dere enten grille på kveldstid, eller spasere bort på Trixe som ligger i gåavstand fra campen. Vi har do, men ikke dusj.Vanskelighetsgrad & sikkerhet

Før vi starter turene på elva går vi igjennom nødvendig sikkerhetsinformasjon. Rafiting er en lag-aktivitet og vi må jobbe sammen for å få flåten til å gå dit hvor guiden vil. Elvekajakkene er litt mer krevende, men vi padler også på roligere vann enn når vi rafter. Våre guider er profesjonelle guider med stor erfaring fra hele verden, og med særlig utdanning i elveredning. Guiden har også førstehjelpskurs, og godkjent raftingutdanning/relevant erfaring.


Annen informasjon

Du får følgende utstyr hos oss:

  • våtdrakt og våtdraktjakke
  • vindjakke hvis det er kaldt
  • neopren sko
  • redningsvest
  • hjelm
  • åre


Husk å ta av smykker og klokker, samt briller før turen. Vi tar ikke noe ansvar for verdisaker som mistes i løpet av turen.


Du må selv ta med

  • Bikini/badeshorts til å ha på under våtdrakten
  • Ullundertøy/superundertøy hvis det er kaldt
  • Tørt skift til etter turen + håndkle for skifting (vi har ikke dusj, men omkledningsrom)
  • Sovepose, liggerunderlag og mat

 

NB! Si ifra om du har skader eller sykdommer som er vesentlige for rafting, slik som f.eks diabetes, astma, epilepsi, skulder/kneskade, ryggplager osv.

Pris & Tid

På forespørsel - også ukedager 

NOK 2500 / voksen

NOK 2000 / barn


Bestillingsinformasjon

Ta kontakt for å bestille


Aldersgrense

6 år


Ikke inkludert

Måltider (kan inkluderes)

RiverNorth AS

Grane Bygdetun

Troforsvegen

8680 Trofors

Norway

FOLLOW US