Actionhelg

ACTIONHELG

den ultimate opplevelsen!
Spennende helg!

Vi starter helgen med en full dag med rafting ned noen av Austervefsnas råest juv! Lunsj er inkludert denne dagen, og vi stopper halvveis og spiser langs elvebredden. Du trenger ikke å ha raftet før for å bli med. Turen tar mellom seks og sju timer, og går gjennom utilgjengelige juv fra Stillelva til Trofors. Dette er den samme turen som beskrevet under "heldagstur".


Dag to er det på tide å gi deg en skikkelig utfordring, og vi finner fram elvekajakkene for en hel dag på elva. Vi kommer til å lære deg grunnleggende teknikker for padling ned elv, samt en grundig innføring i elvesikkerhet. En kajakk er mye mer smidig enn en raft, og bølgene føles også mye større. Her får du kjenne strømmen på kroppen, og vi garanterer mye svette, utfordringer og STORE smil.


Denne dagen må du ha pakket med deg egen niste, inkludert noe varmt å drikke, og turen tar ca seks timer.Overnatting og andre aktiviteter

Pakken inkluderer overnatting i vår oppvarmede lavoer i villmarkscampen vår. Du må ha med liggeunderlag og sovepose, og kanskje noen ørepropper hvis du sover lett. Vil du heller overnatte innendørs kan vi være behjelpelige med å finne andre alternativer på Trofors. Dette må du isåfall betale ekstra for, direkte til overnattingsstedet.


Pakken inkluderer ikke mat, annet enn lunsj på elva på dag 1. Vi har desverre ikke kjøkken, så du må være forberedt på å lage turmat, eller bruke vår lokale restaurant Trixie for middager osv.


Som alternativ på dag to kan vi også kjøre en forkortet kajakkdag, og legge opp til en halv dag med elvesnorkling i tillegg. Dette altnerativet kommer an på hvor mange som har bestilt turen - vi har begrenset med utstyr til elvesnorkling.


Vanskelighetsgrad & Sikkerhet

Austervefsna er en elv med mye vann, og store bølger. Strekningen vi rafter er klassifisert til grad tre og fire, som er medium vanskelighetsgrad. Elva vi bruker på kajakkdagen er klassifisert til grad to og tre.  Du vil få nødvendig sikkerhetsopplæring før aktivitetene. Våre guider har førstehjelpskurs og sikkerhets - og elveredningskurs med internasjonal SRT -standard.


Annen informasjon

Du vil få alt av utstyr for aktivitetene, og vi sørger for transport til og fra aktivitetene. Oppmøtstede er Grane bygdetun.


Du må ha med:

-Bikini/badebukse, samt håndkle for skifting

-Ullundertøy som kan bli vått

-Liggeunderlag/sovepose og personlig utstyr

Pris & tid

NOK 3000/ person

På forespørsel - også i ukedager


Bestillingsinformasjon


Send oss en e-post for å bestille.


Age limit

16 år


Ikke inkludert

Mat, med unntak av lunsj på dag 1RiverNorth AS

Grane Bygdetun

Troforsvegen

8680 Trofors

Norway

FOLLOW US